5 melodii pe care ar trebui să le evitați la nuntă!

Gata! V-ați căsătorit, iar petrecerea poate să înceapă! Problema este că, după ceremonia religioasă plină de însemnătate pentru voi și cei dragi, nu orice melodie este potrivită din pricina versurilor pe care, dacă le analizezi, nu transmit mesaje pozitive.

Așadar, atunci când alegeți melodii pe care le doriți neapărat la nuntă, nu uitați că cele de mai jos trebuie să fie pe lista celor de evitat.

Iată care sunt acestea:

  1. Every Breath You Take

Se află pe toate listele și este un motiv foarte bun pentru acest lucru. Unele cupluri au ales acest cântec pentru primul lor dans, gândindu-se că din versuri reiese o declarație a iubirii unice. Există un sâmbure de adevăr în această privință, însă melodia este, de fapt, despre un următoritor, iar singura lui iubire adevărată nu pare a fi cea aleasă de sine. Din versurile “Every step you take, I’ll be watching you… Oh can’t you see you belong to me?” vă puteți da seama că nu este cea mai bună alegere pentru nuntă.

Dans nunta

 

  1. Perfect fără tine

O altă alegere nepotrivită o reprezintă piesa Perfect fără tine, de la Vama. Cu toate că este o melodie apreciată și fredonată la foarte multe petreceri, cu siguranță nu este una pe care două persoane proaspăt căsătorite să danseze. De altfel, versurile din refren demonstrează acest fapt …perfect!/(draga mea, draga mea)/Fără tine/(draga mea, draga mea)/E mai bine/(draga mea, draga mea)/Am timp și pentru mine/(draga mea, draga mea).

  1. My Heart Will Go On

Ce ar fi o nuntă fără renumita voce a lui Celine Dion? Cu toată că această melodie este una foarte romantică, în mod cert este despre recuperarea de după pierderea partenerului de viață. Evident, această explicație capătă sens atunci când luăm în considerare povestea filmului în care melodia a fost folosită. Astfel, gândiți-vă de două ori înainte de a o include în repertoriul unei seri atât de fericite.

  1. Nu știi tu să fii bărbat

Această piesă în trend, interpretată de Irina Rimes, spune povestea incompatibilității dintre două persoane. Versurile Nu-ți place ce spun, nu-ți place cum cânt,/Nici cum mă-mbrac, nici cum mă simt;/Nu-ți place nimic! arată clar că este o poveste de dragoste neîmplinită. Din acest motiv, piesa devine una inoportună pentru o ocazie atât de deosebită. În mod cert, ea poate fi ascultată în confortul locuinței proprii, însă nu la o petrecere de asemenea anvergură.

  1. Hello

Adele este una dintre cele mai ascultate cântărețe de muzică pop din lume, însă acest lucru nu recomandă toate piesele sale ca fiind potrivite pentru oamenii care celebrează fericirea. Din contră, anumite piese, printre care si cea mai cunoscută, Hello, conțin versuri ce evidențiază suferința. Numai din următoarele I must’ve called a thousand times (thousand times)/To tell you I’m sorry/For everything that I’ve done vă puteți da seama că melodia este neadecvată evenimentului.

Așadar, dacă vreți să contribuiți la repertoriul din seara nunții voastre și doriți ca anumite melodii să fie incluse, aveți grijă ca cele de mai sus să nu se afle pe lista voastră!

 

Mai multe articole