#CorporateEvent: 5 sfaturi pentru a organiza un eveniment de succes!

Planificarea unui eveniment corporate poate fi solicitantă pentru persoana responsabilă de acest fapt, mai ales dacă își dorește ca acesta să fie unul răsunător printre participanți. Bineînțeles, acesta trebuie plănuit în detaliu, iar greșelile evitate pe cât de mult posibil.

Astfel, am pregătit câteva sfaturi utile pentru organizarea unui eveniment de succes, pe care te invităm să le parcurgi!

Eveniment corporate

Iată ce trebuie să știi pentru a planifica un eveniment corporate de succes:

  1. Înțelege scopul evenimentului.

Ce anume urmărește compania prin organizarea acestui eveniment? De ce va fi găzduit în această perioadă? Cum trebuie să se pregătească fiecare departament invitat?

Așadar, pot apărea o mulțime de întrebări, însă este foarte important să vezi care este scopul evenimentului, căci este temelia de la care vei pleca. În funcție de acesta vei putea discuta cu colegii care trebuie să se pregătească, dar și cu furnizorii, întrucât le vei putea explica mult mai bine și mai ușor ceea ce îți dorești.

  1. Conturează planul evenimentului.

Dacă ai mai organizat până acum diferite activități sau petreceri, știi că o agendă detaliată este cheia succesului. Indiferent că este o conferință internă sau un eveniment mai complex, unde sunt invitați și furnizori sau clienți, planul de eveniment trebuie să existe. Fii realist/ă în privința timingului și lasă mai mult timp între activități, astfel încât totul să se desfășoare ca la carte!

  1. Alcătuiește atent lista invitaților.

După ce ai alcătuit lista invitaților, trebuie să o confirmi cu fiecare manager de departament în parte pentru a nu uita de anumite persoane. Apoi, trimite invitațiile către fiecare persoană cât mai curând și insistă pe obținerea răspunsurilor din partea acestora. Câți ai invitat și câți au confimat? Ține cont că numărul acestora contează foarte mult, căci trebuie adaptat la dimensiunea locului, a bugetului și a programului.

  1. Ia în considerare și partea de divertisment.

Fără îndoială, scopul evenimentului va fi unul bine definit. De aceea, pe lângă programul informativ, prezentări și alte momente de interes pentru cei invitați, nu trebuie să lipsească divertismentul. Poți opta pentru diverse momente artistice, care să îi antreneze la distracție și să îi scoată pe ringul de dans. În acest scop, Urban Events îți oferă soluții personalizate și consultanță, obținute din experiența acumulată participând la diverse tipuri de evenimente corporate! Îți garantăm că ideile tale se vor materializa și venim cu sugestiile proprii pentru ca totul să iasă perfect.

Partea de divertisment

  1. Nu uita de echipamente.

Echipamentele contează! Sonorizarea, la un astfel de eveniment, este unul dintre lucrurile pe care trebuie neapărat să le ai în vedere. Locația pe care ai ales-o dispune de echipamentul necesar, precum microfoane, ecrane sau lumini? Dacă nu, noi îți putem oferi, pe lângă partea de entertainment, echipamente profesionale din gama premium. Îți punem la dispoziție echipa noastră tehnică, dar și consultanța în ceea ce privește sonorizarea potrivită pentru sala de eveniment aleasă.

Prin urmare, dacă vrei ca următorul eveniment corporate pe care îl organizezi să fie unul de succes, pune în aplicare sfaturile de mai sus și nu uita că fiecare joacă un rol foarte important!

Mai multe articole