Muzică pentru botez

Evenimentul va fi fun și prețios, așa cum e cel mic. Și pentru că va fi momentul vostru special în trei, o să avem noi grijă să fie de neuitat! Dă-ne un semn și hai să alegem conceptul potrivit împreună!

Conceptele Urban Events

Urban DJs

„Hey DJ, turn that music on!” E tot ce au nevoie să audă Urban DJ-ii noștri! Cu muzica prin vene și cu urechea mereu conectată la noutăți, ei se vor asigura că toată lumea se distreză! Te poți baza oricând pe recomandările și skill-urile lor!

P.S.: avem 7 DJ-i în echipă, adevărați „piloni de eveniment”, absolvenți ai celor mai cunoscute școli de profil și, cel mai important, super pasionați și dedicați! Hai să alegem DJ-ul potrivit pentru evenimentul tău!

Your Urban Eventby Alexandru Iancu

Alexandru Iancu e motorul din spatele Urban Events, dar și promotorul celor mai reușite petreceri. Cu o abordare super personalizată și dedicare totală, evenimentele lui îmbină muzica live cu improvizația, pentru momente spectaculoase!

Dance Now, Think Later e o realitate când explozia de energie te ține mereu pe ritmul de dans și când abia aștepți să asculți următoarea melodie! Mix and match eclectic și surprinzător găsești numai în evenimentele 100% urbane, așa că Alex is your guy!

Choose Your Band

Știi sentimentul perfect când ești aproape de scenă la concertul preferat? Așa e și când îți alegi band-ul de la Urban Events! Însoțim muzica senzațională cu un set-up premium, sonorizare și lumini uluitoare și transformăm orice eveniment într-o experiență memorabilă!

Tot ce trebuie să faci este să alegi band-ul preferat de cover-uri, grupul muzică folclorică sau cel mai cool band grecesc! Sau pe toate trei!

Testimoniale

Hai să vorbim!