Muzică pentru botez

Evenimentul va fi fun și prețios, așa cum e cel mic. Și pentru că va fi momentul vostru special în trei, o să avem noi grijă să fie de neuitat! Dă-ne un semn și hai să alegem conceptul potrivit împreună!

Conceptele Urban Events

Urban dj - dj nunta
Urban event nunta
Alege formatia

Urban DJs

DJ-ii Urban Events se adaptează oricărui eveniment, iar obiectivul lor este, întotdeauna, ca invitații unei petreceri să danseze și să uite de griji, să se distreze și să petreacă cât mai mult timp pe ringul de dans. Datorită experienței lor, ei știu când oaspeții au nevoie de o schimbare de ritm sau stil de muzică.
Sigur că aceste principii le aplică și în cazul unui botez. DJ-ii noștri urbani știu că petrecerea de sărbătorire a micuțului proaspăt creștinat este foarte importantă pentru voi și vă oferă tot suportul lor.

Hai să alegem împreună un DJ botez potrivit pentru petrecerea copilului tău!

Dj nunta

Your Urban Eventby Alexandru Iancu

Conceptul Your Urban Event, dezvoltat de Alexandru Iancu, se poate dovedi cel mai potrivit pentru petrecerea de botez pe care urmează să o organizezi. Varietatea artiștilor din cadrul Urban Events și viziunea managerului cu o experiență de ani de zile în industria evenimentelor vor face ca muzica de la botez și distracția invitaților să fie la un nivel înalt.

Alege să mixezi artiștii Urban Events pentru a te bucura de entertainment și de cea mai tare muzică la petrecerea de botez!

Vioara
Folclor
Dj si mc

Formație botez

Presupunând că vă doriți o petrecere cu muzică live pentru botez, venim cu o mulțime de recomandări! Portofoliul Urban Events include cover banduri ce pot cânta muzica voastră preferată, banduri de muzică populară, care să îi țină pe toți invitații pe ring la hore și sârbe, dar și banduri ce pot cânta muzică grecească sau jazz. Sigur că poți opta pentru oricare dintre ele sau pentru mai multe!

Tot ce trebuie să faci este să ne scrii, iar ulterior punem toate detaliile unei petreceri de botez reușite!

Formatie nunta

Testimoniale

Hai să vorbim!