Muzică evenimente corporate

Un team building sau un party de final de an nu are voie să fie plictisitor! Venim cu mixul perfect de music & feel pentru tine și echipa ta. Hai să ne cunoaștem!

Conceptele Urban Events

Urban dj - dj nunta
Urban event nunta
Alege formatia

Ne place divertismentul și ne place în mod deosebit să facem evenimente out of the box.Credem în inspirația și divertismentul cu factor wow. Înțelegem că la evenimentul tău divertismentul va juca un rol crucial în memorabilitatea și succesul său, motiv pentru care ne punem toată pasiunea în planificarea entertainmentului și îți oferim alegeri și idei de divertisment ce îi vor impresiona pe toți participanții.

Vrei un eveniment corporate cu totul și cu totul unic? Vrei ca întreaga echipă să vorbească zile întregi despre cât de tare a fost petrecerea de firmă de la finalul de an? Atunci scrie-ne și povestește-ne despre ceea ce îți dorești, iar noi vom transforma dorințele în realitate. Echipa noastră îți poate pune la dispoziție artiști din mai multe genuri muzicale, ce pot realiza momente personalizate și concepte unice de entertainment.

Urban DJs

„Hey DJ, turn that music on!” E tot ce au nevoie să audă Urban DJ-ii noștri! Cu muzica prin vene și cu urechea mereu conectată la noutăți, ei se vor asigura că toată lumea se distreză! Te poți baza oricând pe recomandările și skill-urile lor!

P.S.: avem 7 DJ-i în echipă, adevărați „piloni de eveniment”, absolvenți ai celor mai cunoscute școli de profil și, cel mai important, super pasionați și dedicați! Hai să alegem DJ-ul potrivit pentru evenimentul tău!

Dj nunta

Your Urban Eventby Alexandru Iancu

Alexandru Iancu e motorul din spatele Urban Events, dar și promotorul celor mai reușite petreceri. Cu o abordare super personalizată și dedicare totală, evenimentele lui îmbină muzica live cu improvizația, pentru momente spectaculoase!

Dance Now, Think Later e o realitate când explozia de energie te ține mereu pe ritmul de dans și când abia aștepți să asculți următoarea melodie! Mix and match eclectic și surprinzător găsești numai în evenimentele 100% urbane, așa că Alex is your guy!

Vioara
Folclor
Dj si mc

Choose Your Band

Știi sentimentul perfect când ești aproape de scenă la concertul preferat? Așa e și când îți alegi band-ul de la Urban Events! Însoțim muzica senzațională cu un set-up premium, sonorizare și lumini uluitoare și transformăm orice eveniment într-o experiență memorabilă!

Tot ce trebuie să faci este să alegi band-ul preferat de cover-uri, grupul muzică folclorică sau cel mai cool band grecesc! Sau pe toate trei!

Formatie nunta

Testimoniale

Hai să vorbim!