Muzică pentru nuntă

Vă simțiți bine și la nuntă, și în timpul pregătirilor! Suntem aici să ne asigurăm că muzica e așa cum vă doriți și că toți invitații se simt bine în noua voastră familie! Let’s dance!

Conceptele Urban Events

Urban dj - dj nunta
Urban event nunta
Alege formatia

Știm că ziua nunții este una încărcată emoțional și, în același timp, spectaculoasă. Este ziua în care iubirea plutește în aer și în care vreți ca totul să iasă ca la carte, în special petrecerea. Artiștii Urban Events se asigură că acest lucru se întâmplă, că veți avea amintiri de neuitat, divertismentul fiind la superlativ. Datorită experienței echipei, de peste 7 ani și peste 500 de evenimente organizate, entertainment-ul din ziua nunții voastre se va afla pe cele mai bune mâini posibile. Vă vom susține și vă vom fi alături la fiecare pas al planificării divertismentului și vom găsi cele mai bune soluții împreună, întrucât înțelegem că nu există nimic mai special sau important decât pregătirile necesare pentru ca ziua nunții voastre să fie de neuitat.
Avem la dispoziție un număr mare de artiști, ce pot performa diverse acte, iar conceptele noastre au fost create pentru a fi potrivite pentru nunți de toate dimensiunile și stilurile.

Urban DJs – DJ nuntă

Urban DJs sunt mereu conectați la noutăți și te poți baza pe ei că vor găsi momentele oportune pentru a combina piese noi, piese dorite de tine cu muzică veche sau cu genuri antrenante. Aceștia sunt absolvenți de școli de profil, școli care i-au ajutat să devină experți în divertisment la evenimente.
Dedicarea și pasiunea DJ-ilor din cadrul Urban Events se vede încă din prima clipă în care începe evenimentul. Experiența lor se observă pe tot parcursul serii nunții, întrucât aceștia nu rămân blocați într-un playlist, ci se adaptează în funcție de modul în care reacționează invitații, pentru ca aceștia să se simtă excelent. Alegând un DJ pentru nuntă din cadrul Urban Events, voi nu trebuie să vă mai faceți griji pentru nimic în timpul petrecerii, ci doar să vă distrați și să vă bucurați de oamenii care vă sunt alături.

Haideți să alegem DJ-ul potrivit pentru nunta voastră!

Dj nunta

Your Urban Eventby Alexandru Iancu

Cu o experiență desăvârșită în cadrul organizării evenimentelor, Alexandru Iancu vine cu o abordare personalizată pentru fiecare petrecere de nuntă organizată. Datorită dedicării sale și a interesului acordat fiecărui eveniment în parte, el este promotorul celor mai reușite nunți.
Viitorii miri care aleg conceptul Your Urban Event by Alexandru Iancu își vor da seama de varietatea de entertainment ce li se pune la dispoziție.
Muzica de la nuntă poate fi exact pe gustul vostru, alegând variante de entertainment personalizate! Optați pentru un mix de artiști pentru a avea explozie de energie, dans până dimineață în zori și un eveniment 100% marca Urban Events!

Dance Now, Think Later! Meet us on the dance floor!

Vioara
Folclor
Dj si mc

Alegeți formația de nuntă

Știți sentimentul acela de fericire provocat de ascultarea formației preferate? Așa vă veți simți și când veți asculta bandurile din cadrul Urban Events! Avem un portofoliu care acoperă gusturi diferite, de la cover banduri cu repertorii extrem de variate, la banduri specializate în muzică populară și muzică grecească.
Tot ce trebuie să faceți este să alegeți bandul care vă inspiră sau… mai multe! Putem planifica cu ușurință programul nunții, astfel încât invitații voștri să aibă parte de cel mai cool band de muzică grecească, de un grup pasionat de muzică populară sau de coveruri live. Experiența ne face să fim în măsură să vă recomandăm cele mai bune acte, pentru toate bugetele, și vă asigurăm că ziua voastră specială va fi una memorabilă.
Vă stăm la dispoziție pentru orice tip de muzică pentru nuntă vă doriți. Alegeți DJ, banduri live sau personalizați-vă evenimentul cu ajutorul conceptului special creat de Alexandru Iancu și veți scăpa de grija entertainmentului!

Scrieți-ne azi pentru a discuta cât mai curând despre disponibilitatea artiștilor

Formatie nunta

Testimoniale

Hai să vorbim!