#WeddingTips: top 5 cele mai apreciate momente artistice la nuntă!

Organizarea unei nunți presupune, pe lângă alegerea restaurantului, a meniului, a fotografului și a muzicii, plănuirea a câteva momente surpriză pentru captarea atenției invitaților și binedispunerea lor.

Pentru toți cei care urmează să se căsătorească și vor să știe care sunt cele mai apreciate momente artistice la o petrecere de nuntă, am pregătit o listă cu acestea, care îi implică atât pe ei, cât și pe artiști.

Iată 5 activități de nuntă must-have:

  1.  Vioară

Dacă îți dorești o primire unică pentru invitații tăi, trebuie să ai în vedere contractarea unui violonist. De cele mai multe ori, oamenii ajung la restaurant și nu știu ce să facă, astfel creându-se forfotă în jurul mirilor și socrilor. De aceea, după ciocnitul unui pahar de șampanie, ei vor avea posibilitatea de a sta la masă, de a conversa și de a asculta sunetul extrem de plăcut și elegant al vioarei.

Moment artistic vioara nunta

  1.  Muzică grecească

Întrucât gusturile oamenilor sunt extrem de diversificate, trebuie să ai în vedere și un moment de muzică grecească la nunta ta! De exemplu, formația Greek4U, o trupă alcătuită numai din membri eleni, poate aduce petrecerii tale ritmul original al celor mai cunoscute piese grecești. Melodii celebre, precum Maria me ta kitrina, Opa nina nai și Palamakia vor contribui la buna dispoziție a invitaților tăi!

 

  1.   Saxofon

Un alt moment care dă un boost de energie oricărei nunți este redat de saxofonist. Fără îndoială, nu este ceva la care invitații să se aștepte, cu atât mai puțin dacă acesta vine și reinterpretează melodii celebre. Astfel, nunta o să capete un aer fresh, natural, datorită sunetului melodios al saxofonului, iar momentul va deveni unul unic și inconfundabil în amintirea tuturor celor care participă la nuntă.

Moment artistic nunta - Saxofonist

  1.   Latino

Gusturile oamenilor sunt extrem de diverse, însă dacă există un gen muzical apreciat de toată lumea este cel latino. De aceea, un entertainer și un artist de muzică latino în același timp poate crea un moment artistic extrem de spectaculos la o nuntă. Prin repertoriul său, dar și prin antrenarea invitaților și implicarea lor în moment, el reușește să ofere dinamism și să-i ridice cu ușurință de la mese.

Moment latino nunta

  1.   Momente de virtuozitate

Virtuozitatea nu se referă în acest caz la stilul de interpretare al instrumentistului, ci doar confirmă un stadiu înalt de cunoaștere a instrumentului la care se cântă. Astfel de momente sunt ideale atunci când se servește masa, iar invitații se delectează cu sunetul extraordinar al naiului, vioarei, clarinetului sau al clapelor. Sigur, dacă iubești muzica tradițional-instrumentală, poți include atât țambalul, cât și acordeonul.

Prin urmare, dacă îți dorești o nuntă unică, plină de momente spectaculoase, care să îi impresioneze pe invitații tăi, iar aceștia să se distreze pe ringul de dans până în zori, alege-le cu încredere pe cele de mai sus. O să vezi că fiecare dintre ele o să îi implice și pe ei, iar acest fapt îi va bucura foarte mult!

Mai multe articole