Artistul și povestea pandemiei.

Se spune despre un artist că e boem și că are o lume a lui, acolo unde se refugiază, de cele mai multe ori, când grijile pământești îl doboară. Fie că e vorba de muzică, de pictură, de sculptură sau de orice altă formă de artă. Se spune despre un artist că e norocos. Norocul lui e să se fi născut cu pasiuni din care se hrănește și dă mai departe.

Rolul artistului e să împartă bucurie. Arta și ceea ce un artist creează reprezintă pansament pentru suflete.

Noi, Urban Events, lucram cu artistul la orice pas. Artistul Urban Events e pasionat, vesel, iubește muzica și iubește să vadă oamenii fericiți. Artistul Urban Events a adus fericire în sufletele și pe fețele a mii de oameni de-a lungul timpului. Viața lui sunt oamenii și muzica.

Ce face artistul acum, acaparat de întâmplările cotidiene?

Artistul și povestea pandemiei

La fel ca oricine altcineva, urmărește și el pe rețelele sociale, în presa scrisă, la TV, cum Covid 19 e o provocare pentru umanitate. O provocare de care nu se poate feri, nu poate fugi, nu se poate ascunde. Lumea lui, oricât de departe ar fi, e ancorată și în realitate.

În optimismul lui exagerat, artistul vede partea plină a paharului. E vremea creației. E vremea când, însușindu-și tot ceea ce are valoros în suflet, stă de vorbă cu el și creează. Creează pentru a da mai departe, pentru a umple golul pe care cu toții îl simțim în aceste vremuri.

Pe artistul Urban Events l-ați văzut în diferite ipostaze, iar în cele mai multe dintre ele transmitea un extuziasm dus la extrem. L-ați privind când vă ridica de la mese, când vă cânta piesele preferate, când v-a făcut să vă depășiți limitele, să uitați de griji și să vă transpuneți în Universul lui, acolo unde totul e la superlativ.

Ați făcut-o de fiecare dată cu bucurie și pentru asta artistul Urban Events vă mulțumește.
Vă mulțumește pentru fiecare secundă în care zâmbiți, în care cooperați și în care îi înțelegeți nebunia. Căci candoarea sufletului unui artist se manifestă în exterior prin nebunie.

Să ne vedem cu bine, iubind viața la fel de mult ca până acum.
Acest text reprezintă o scrisoare. Expeditorul e un artist, iar destinatarii sunteți voi.

Un gând bun din partea unui nebun frumos,
Artistul Urban Events

Mai multe articole