5 lucruri pe care le poți face pentru a evita stresul în ziua nunții

Nunta este un eveniment unic, pe care ți-l vei aduce aminte toată viața. Acest gând te poate încânta enorm sau îți poate provoca un stres teribil.

Pentru că vorbim despre un moment important din viața oricărui cuplu, la care vor fi prezenți toți cei dragi, îți vei dori ca totul să decurgă perfect. De aceea, nivelul de stres poate crește pe măsură ce nunta se apropie, culminând chiar în ziua cea mare.

Pentru a evita stările de anxietate și pentru a te bucura din plin de propria ta nuntă, poți lua câteva măsuri eficiente, care te vor scuti de stres.

Cum sa eviti stresul in ziua nuntii

Iată cum poți evita stresul în ziua nunții:

  1. Stabilește un program clar și respectă-l 

Chiar dacă te consideri o persoană spontană, desfășurătorul nunții nu este ceva ce poate fi lăsat la mână întâmplării.

Trebuie să existe un echilibru între momentele spontane și cele planificate cu atenție, așa că trebuie să construiești împreună cu furnizorul tău de entertainment un program ideal.

Pentru a nu exista surprize neplăcute, neînțelegeri sau stres, stabiliți cu exactitate orele la care va fi servit fiecare fel de mâncare și integrați momentele artistice astfel încât să nu existe grabă sau intervale de timp plictisitoare.

 

  1. Lasă entertainmentul pe seama profesioniștilor

Când ești mire sau mireasă, poți avea impresia că toate elementele nunții se află sub responsabilitatea ta. Trebuie să distrezi invitații, să le oferi muzică de calitate și un program ireproșabil.

Ei, bine, toate aceste detalii te vor copleși, dacă te vei gândi la ele pe toată durata serii. Din acest motiv, este recomandat să colaborezi cu o echipă de specialiști și să lași totul pe seama lor.

Ei vor ști exact când trebuie să crească energia invitaților și când să schimbe genul de muzică. Astfel, se vor asigura că toată lumea dansează pe melodiile preferate și se simte minunat pe tot parcursul nunții.

În acest sens, echipa noastră, Urban Events, îți poate oferi servicii complete: trupe live, momente deosebite de vioară sau saxofon, DJ, MC și o sonorizare excelentă. Astfel, tu te vei putea bucura de distracție, fără să îți faci griji pentru aspectele organizatorice.

Urban Events Site

 

  1. Comandă din timp tot ce ai nevoie

Ziua nunții este rezervată doar distracției, așa că încearcă să te ocupi de toate detaliile cu minimum câteva săptămâni înainte. Comandă florile, mărturiile și orice alte elemente de care vei avea nevoie în ziua nunții.

Asigură-te că totul va ajunge la timp și ia-ți întotdeauna o marjă de eroare. Pentru a scăpa complet de stres, este indicat să ai un plan B pentru fiecare aspect important.

 

  1. Probează ținuta, testează machiajul și coafura

Una dintre cele mai mari surse de stres ale unei mirese este apariția din ziua nunții. De aceea, organizează-te în așa fel încât să poți proba varianta finală a rochiei și să testezi machiajul și coafura înainte de ziua evenimentului.

Pentru că stresul ținutei îi poate afecta și pe domni, este recomandat ca aceștia să probeze costumul de mire în avans și să se asigure că nu le lipsește niciun element de bază. Butonii, papionul, cureaua și șosetele potrivite trebuie să fie la locul lor în ziua cea mare!

 

  1. Renunță la așteptări

Majoritatea mirilor se stresează enorm din cauza așteptărilor uriașe pe care și le formează înainte de eveniment.

Chiar dacă ai o imagine clară despre cum vrei să se desfășoare lucrurile, lasă spațiu și pentru surprize. S-ar putea ca acestea să fie dintre cele mai plăcute!

În final, nu uita să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat la nunta ta: starea de bine, recunoștința și momentele prețioase petrecute alături de prieteni și familie.

 

Mai multe articole