Top 5 cele mai comune mituri despre bandurile de nuntă

Când vine vorba despre planificarea unei nunți, există adesea preconcepții cu privire la alegerea unui band live. Desigur, calitatea sunetului, unicitatea momentelor artistice, precum și experiența trebuie să reprezinte aspecte importante pentru viitorii miri, iar pentru că părerile sunt mereu împărțite, au apărut o mulțime de mituri asociate cu trupele de nuntă.

Așadar, pentru a demonta toate ideile false pe care persoanele ce urmează a lua o decizie în privința entertainmentului la nuntă le-ar putea avea, am pregătit o listă cu cele mai comune 5 mituri.

Iată care sunt acestea:

Primul mit: trupele live cântă prea tare

Fără îndoială, acustica unei săli contează enorm în redarea fidelă a sunetului, însă un band profesionist va realiza întotdeauna o verficare sonoră solidă, cu câteva ore bune înainte de începerea unui eveniment. În acest fel, alături de echipa tehnică, artișii iau toate măsurile pentru a se asigura că invitații vor auzi exact cum trebuie, nici mai tare, nici mai încet, volumul fiind ajustat corespunzător.

Al doilea mit: prețul unei formații de nuntă este mult mai mare decât al unui DJ

În ciuda impresiei generale că economiile se fac prin angajarea unui DJ, lucrurile nu stau chiar așa. Acesta trebuie să aibă un echipament corespunzător, cunoștințe muzicale extraordinare, precum și abilitatea de a alege muzica potrivită în funcție de modul în care invitații reacționează. Pe de altă parte, un band format din câțiva membri ar putea fi ușor mai scump, însă investiția în entertainment este cea care contează cel mai mult la un eveniment la care participă oameni cu gusturi și mentalități diferite. De altfel, este cert că un singur om nu va avea același onorariu comparativ cu prețul unei formații alcătuite din minimum 5 persoane.

Band nunta - Urban events

Al treilea mit: formațiile de nunta iau prea multe pauze

În mod clar, membrii unui band vor lua pauze de-a lungul performanței pentru a-și odihni vocile și/sau mâinile, însă acestea nu vor fi nicidecum lungi. Ele sunt esențiale pentru ca ei să aibă aceeași energie de la început pe tot parcursul serii, pentru a se hidrata și pentru a mânca. Desigur că pauzele pot fi luate când invitații mănâncă sau când există momente tradiționale în programul unei nunți, la care participarea lor nu este necesară.

Al patrulea mit: trupele live nu asigură varietate muzicală

Consultarea repertoriului unui band este foarte important atunci când un cuplu dorește să facă o alegere informată. De asemenea, ascultarea vocilor soliștilor înainte contează în setarea așteptărilor. Bineînțeles că un band de nișă nu va putea interpreta orice tip de melodii, motiv pentru care selecția trebuie să se facă foarte atent.  Există și varianta alegerii unor interpreți, pe lângă cei ai band-ului, de exemplu cântăreți de muzică populară, care vor contribui la distracția invitaților.

Al cincilea mit: un band nu poate face echipă bună cu un DJ

Din contră! Dacă simți nevoia de varietate, află că aceasta este MIX-ul perfect, mix ce va satisface gusturile tuturor! Un DJ poate aduce un plus de energie invitaților și poate ajuta band-ul în intensificarea entertainment-ului. Mai mult, el va pregăti melodii care îi vor ține pe invitați pe ringul de dans, chiar și atunci când band-ul va lua o pauză.

Așadar, persoanele care vor să aibă un band la nuntă nu trebuie să își facă griji dacă aleg Urban Events! Asigurăm varietate atât în ceea ce privește trupele de nuntă, cât și a artiștilor, astfel încât fiecare să aibă parte de nunta mult visată!

 

Mai multe articole