#WeddingEntertainment: top 5 sfaturi pentru planificarea divertismentului la nuntă

Rezervarea trupei pentru nuntă și, implicit, a persoanelor care se vor ocupa toată seara de entertainment reprezintă o decizie foarte importantă. Dacă nu lucrezi în industria muzicală sau a divertismentului, probabil este prima dată când ești pus/ă în situația de a apela la aceste servicii. Un teritoriu necunoscut poate fi descurajator, însă trebuie să te lași pe mâna celor care cunosc domeniul și să dai dovadă de deschidere la recomandările acestora, căci experiența face diferența.

Si, pentru că entertainment-ul la superlativ ne definește, ți-am pregătit câteva sfaturi în acest sens.

Divertisment nunta

Uite cele mai utile sfaturi pentru planificarea divertismentului la nuntă:

  1. Alege din timp!

Presupunând că îți dorești un band sau anumiți artiști la nuntă, ideal este să te hotărăști cât mai devreme, în funcție de tipul de divertisment pe care ți-l dorești. Contează foarte mult să discuți cu managerul de eveniment dedicat despre orice gând sau cerință, astfel încât dorințele să ți se concretizeze. În plus, vei primi consultanța și sugestiile acestuia, pentru ca fiecare detaliu să fie pus la punct.

  1. Gândește-te la genurile muzicale!

Cu toate că poate părea evident ce genuri muzicale vor fi abordate la nuntă, este important să știi că diversitatea contează enorm pentru invitați. E drept că gusturile tale și ale persoanei iubite sunt importante, însă atunci când vei ști câți invitați ai și care este media lor de vârstă, managerul tău de eveniment îți va face sugestiile potrivite. Este esențial ca momentele artistice și piesele să curgă firesc, în cazul în care ai ales mai mulți artiști.

  1. Discutați despre timing!

Nimic nu este mai frustrant pentru un nuntaș decât să iasă pe ringul de dans atunci când i se aduce un fel de mâncare. Sigur nu vrei ca invitații tăi să mănânce reci bucatele alese cu atâta grijă. De aceea, e important să stabilești cu administratorul restaurantului dinainte orele la care vor servi ospătarii, astfel încât să le transmiți către event manager. În acest mod, toată lumea se va bucura de divertisment la momentul potrivit, dar și de mâncare.

Ring de dans nunta

  1. Ai încredere în persoanele alese!

Indiferent că vei alege un band, un DJ, instrumentiști sau artiști care să abordeze diverse genuri, trebuie să îți pui toată încrederea în aceștia și în profesionalismul cu care abordează fiecare moment în parte. Astfel, chiar dacă ai câteva piese pe care le dorești, ține cont de recomandările lor, pentru că ei vor găsi momentele potrivite pentru a le integra. De asemenea, cu cât le vei lăsa libertatea de adaptare la eveniment, cu atât petrecerea va fi mai reușită, iar invitații se vor distra pe măsură.

  1. Discutați despre limitarea invitaților în privința repertoriului.

O nuntă reușită este aceea unde echipa aleasă pentru entertainment își poate face treaba. Contează mult ca invitații să nu intervină în programul formației sau al DJ-ului și să nu vină cu solicitări în privința melodiilor preferate, iar tu împreună cu partenerul trebuie să luați decizia în acest sens.

Prin urmare, pentru a te bucura și pentru a uita de griji în cea mai frumoasă zi din viața ta, lasă pe mâna noastră entertainment-ul și nu vei regreta!

Mai multe articole