#UrbanStories @Brigitta – Gânduri din culise

Se întâmplă să fie o vineri seara și, deloc întâmplător, să mă aflu pe scenă, alături de colegii mei, cântând, punând pe tava energie și suflet. Se întâmplă, uneori, să vin secată de putere și să mă îndoiesc. Nu vreau ca nimeni să știe ce săptămână lungă am avut la birou, ce insomnii am în unele nopți, ce înseamnă să dormi 5 ore, să lucrezi încă 8, să mergi acasă, să găsești hainele care te pun în valoare, deși te frustrează cele câteva kg pe care le ai în plus, să îți dai reset la voce și să o pregătești pentru un maraton până dimineață.

Nu vreau să se simtă asta de pe scenă. Și, într-un mod miraculos, când se oprește muzica pusă de DJ și este timpul să pășesc pe scenă, când instrumentele prind glas și colegii mei încep să facă ceea ce știu ei mai bine, fusul meu orar se mulează, starea mea se contopește cu VOI, cei prezenți. Cei care ați ales să fiți acolo, în loc să fiți în altă parte. Poate accidental, poate din dorința de a mă asculta, poate din dorința de a-mi asculta colegii. Și ATUNCI are loc MAGIA.

culise cover band

Încep cu propriile resurse, uneori multe, alteori puține, însă VOI vă lăsați provocați și răspundeți pozitiv. Oferiți energie și multiplicați energia mea și a trupei. Barierele cad. Nu mai suntem niște furnizori de entertainment, VOI nu mai sunteți un simplu public, ci suntem energie care se contopește la mijloc. Simțim același ritm, ne bucurăm împreună, ni se face pielea de găina la aceleași sonorități. Atunci devenim un TOT. Îmi dați putere și vă prețuiesc fiecare zâmbet și mișcare. Vă văd de pe scena. VOI mă faceți să mă transform într-o versiune mai bună, mai pasională, mai energică, mai tehnică, mai liberă, mai… “call it whatever.”

NOI aruncăm pietricica în ocean. Voi veniți cu exuberanța care generează valuri. Fără viața din voi, fără deschiderea voastră, am fi nimic. De aceea, vreau să vă spun un simplu și sincer… MULȚUMESC.

culise formatie cover

Mai multe articole