#WeddingBands: cum alegi formația de nuntă potrivită!

Găsirea trupei potrivite poate fi un subiect destul de stresant pentru cei care vor o nuntă… diferită. Pentru ca energia și nivelul de satisfacție al invitaților să fie la cote înalte este important ca mirii să aleagă o formație foarte bună, care să facă un show de excepție.

De aceea, în cazul în care și tu ai nunta anul acesta și îți e greu să iei o decizie cu privire la band-ul pentru nuntă, ți-am pregătit aici #TipsAndTricksToKnow. Alegând formația de nuntă dorită o să-ți poți imagina cum arată entertainmentul serii tale perfecte și cât de tare se vor distra invitații.

formația de nuntă

Iată ce aspecte trebuie să ai în vedere când alegi formație pentru nuntă:

  1. Repertoriul

Fără îndoială, un prim aspect de avut în vedere este posibilitatea de discutare a repertoriului din seara evenimentului. În cazul în care tu dorești ca anumite melodii să lipsească cu desăvârșire sau ca altele să fie incluse, discută cu organizatorul, pentru ca totul să iasă cum ai visat. Alegând un band pentru nuntă din cadrul Urban Events, vei avea posibilitatea de a te bucura de un eveniment cu repertoriu personalizat.

 Repertoriul formatiei pentru nunta

  1. Diversitatea genurilor abordate

Apoi, diversitatea genurilor abordate este foarte importantă. De aceea, e necesar să alegi o trupa de cover care să aibă soliști cu voce versatilă. În acest mod, te vei putea bucura atât de piese pop, dance, disco, rock’n’roll, rock, cât și de folclor românesc. Interpretarea live și pasiunea pusă de fiecare membru al trupei, fie el solist sau instrumentist, cu siguranță vor face diferența!

  1. Genuri muzicale dorite de invitați

În mod cert, dacă ai stabilit, în mare, numărul de invitați, știi care este și media lor de vârstă. Ei bine, dacă aceasta este mai înaintată, te poți orienta către o formație de folclor. Sigur că aceasta ar trebui să aibă mai multe programe, precum momente de virtuozitate, de petrecere, café-concert, hore și sârbe. Un interpret de muzică populară poate aduce plus valoare evenimentului prin energie și strigături, luând pe sus toată sala! În plus, pentru diversificare și pentru a satisface gusturile tuturor, ia în considerare și contractarea unui DJ, întrucât combinația aceasta îți va asigura divertisment pentru toate vârstele!

Formatie folclor nunta

  1. Experiență

Experiența pe care un band o are este fundamentală pentru o petrecere de nuntă, indiferent dacă aceasta este o trupă de cover sau de folclor. Cu cât vor fi participat la mai multe evenimente, cu atât de mult acest lucru se va reflecta în performanța lor. În cazul în care bandul nu are experiență, membri săi vor fi mai agitați, comparativ cu o trupă în care membri se cunosc foarte bine și știu fiecare ce au de făcut atunci când participă la un eveniment. Încrederea lor va fi incomparabil mai mare și acest lucru va fi vizibil pentru tine și invitați.

  1. Oferta

Întotdeauna, înainte de a lua o decizie, consultă foarte bine oferta și vezi ce include pachetul tău. Întreg setup-ul, cu scena, luminile, sunetul, panourile, fumul greu, contribuie la un eveniment desăvârșit, astfel că nu trebuie să le pierzi din vedere.

Urban Events îți pune la dispoziție o varietate de formații de nuntă, astfel încât să o alegi pe cea potrivită pentru tine și pentru invitații tăi. Indiferent de vrei un cover band cu un solist, cu mai mulți instrumentiști, cu o voce masculină și una feminină, care să vă încânte cu duete, sau formații de folclor, care să îi facă pe invitați să joace până dimineață, contactează-ne și îți garatăm un eveniment de neuitat!

Mai multe articole