#WeddingTips: 5 momente de nelipsit pentru o nuntă reușită în 2019!

Organizarea petrecerii de nuntă nu este deloc o sarcină ușoară pentru viitorii miri care trebuie să se gândească la cât mai multe momente ce au scopul să îi distreze și să îi surprindă pe cei prezenți. Astfel, este necesar ca ei să aibă în vedere combinarea unor idei de entertainment pentru nuntă cu respectarea anumitor tradiții.

Astfel, dacă și tu urmează să te căsătorești și vrei să conturezi deja programul serii, am descris, mai jos, cinci momente care nu trebuie să lipsească de la nunta ta!

Momente la nunta

Iată ce momente sunt de nelipsit la orice nuntă reușită:

  1. Recepția invitaților

În mod cert, acesta este momentul în care iei contact cu unii invitați pentru prima dată în acea zi și îți dorești ca ei să fie impresionați de la primii pași făcuți în restaurant. Astfel, ia în considerare contractarea unui violonist care să cânte până la sosirea ultimilor invitați. O să vezi că cei din urmă nu vor fi agitați în jurul vostru sau al părinților, ci fiecare se va bucura din plin de sunetul melodios al vioarei.

  1. Dansul mirilor

Bineînțeles, pentru a deschide seara și pentru a da startul petrecerii, împreună cu partenera/-ul de viață trebuie să alegi piesa pe care veți avea dansul mirilor și, eventual, să luați câteva lecții. Cu siguranță, toți invitații vor fi cu ochii pe ringul de dans la acel moment, astfel că orice stângăcie va fi observată. Însă, pentru ca dansul să fie unul natural și plin de emoție, coregrafia nu trebuie să fie extrem de complicată și să nu fie evident faptul că voi numărați fiecare pas făcut.

Muzica dansul mirilor

  1. Moment de dans și energie

Pentru a nu fi un eveniment clasic, unde invitații se așteaptă ca artiștii doar să cânte, ar fi bine să ai în vedere un moment plin de energie. De exemplu, un artist  bine pregătit poate invita oamenii la dans pe muzică latino și poate să îi învețe câteva mișcări pe care să le facă cu toții în sincron. În acest fel, vor fi implicați foarte mulți invitați!

  1. Buchetul miresei

Cu toate că pare un moment mai puțin interesant, el este, de departe, unul dintre cele mai așteptate de domnișoarele prezente la nuntă, dar și de ceilalți invitați, datorită tradiției care spune că cea care îl prinde este următoarea care se va căsători. Astfel, nu trebuie să îl ignori, ci să îl iei în calcul atunci când vrei să ai mai multe momente de entertainment în seara petrecerii.

Muzica buchet mireasa

  1. Spectacol de artificii sau lampioane

Nu în ultimul rând, dacă locația îți permite, poți avea în vedere un spectacol cu artificii. Fără îndoială, puține sunt petrecerile de nuntă unde invitații se pot bucura de o asemenea surpriză. În cazul în care nu poți obține aprobare pentru acestea, ai la dispoziție o altă variantă, și anume lampioanele. Poți cumpăra pentru fiecare cuplu prezent, iar imaginea când acestea se vor ridica deodată va fi excepțională.

Prin urmare, pentru a te bucura de o petrecere de nuntă așa cum ai visat, nu uita să introduci momente care să îi surprindă și să îi bucure pe invitații tăi!